What Are You Looking For?
Your Cart ( 0 )
What Are You Looking For?
Your Cart ( 0 )

Фунгіцид Кабріо Топ 20 г — комбінований фунгіцид широкого спектру дії

45.00

Препарат Кабіо Топ — комбінований фунгіцид широкого спектра дії. Цей фунгіцид є засобом, розробленим спеціально для лікування та профілактики захворювань винограду. Ефективний проти багатьох захворювань, насамперед — мильдію й оридіум. Препарат дуже стійкий до погодних умов, опади не погіршують його дію. Завдяки надання захисного впливу препарату на листя рекомендується його профілактичне використання. Препарат малотоксичний для бджіл і тварин. Крім винограду, препарат використовується для захисту та профілактики багатьох інших рослин.

Опис

Description

Препарат Кабіо Топ — комбінований фунгіцид широкого спектру дії. Цей фунгіцид є засобом, розробленим спеціально для лікування та профілактики захворювань винограду. Ефективний проти багатьох захворювань, насамперед — мильдію й оридіум. Препарат дуже стійкий до погодних умов, опади не погіршують його дію. Завдяки надання захисного впливу препарату на листя рекомендується його профілактичне використання. Препарат малотоксичний для бджіл і тварин. Крім винограду, препарат використовується для захисту та профілактики багатьох інших рослин.

Переваги фунгіциду Кабріо ТОП: 

  • Запас активної речовини зв’язується з поверхнею листя, що робить його стійким до опадів.
  • Має сильну захисну дію на листя й ягоди.
  • Ефективний проти великої кількості захворювань.
  • Має високу профілактичну дію.
  • Малотоксичний для бджіл і тварин.

Інструкція із застосування фунгіциду Кабріо ТОП

Для проведення обприскування 20 г препарату необхідно розбавити в 10 л води. Максимальна кількість обприскувань — 3 процедури з інтервалами в 10-18 днів. Остання обробка має бути зроблена не раніше ніж 30 днів до збирання винограду. Обприскування проводять у суху погоду несмажену з обов’язковим дотриманням усіх правил техніки безпеки.