What Are You Looking For?
Your Cart ( 0 )
What Are You Looking For?
Your Cart ( 0 )

Фунгіцид Акробат МЦ 20 г

33.00

Акробат МЦ – системно-контактний фунгіцид застосовують для боротьби з альтернаріозом і фітофторозом картоплі, мілдью винограду, пероноспориозом огірків і проти багатьох інших захворювань рослин.

Якщо Акробат МЦ використовувати правильно, то резистентності у збудників фітофторозу підвищуватися не буде. При цьому Акробат МЦ пригнічує грибки, які стійкі і чутливі до фениламидам, тому цей препарат є дуже важливим при захисті картоплі.

Опис

Description

“Акробат МЦ” – новий системно-контактний фунгіцид контактно-системної дії для захисту сільськогосподарських культур від комплексних захворювань. Застосовується для боротьби з альтернаріозом, фітофторозом та макроспоріозом картоплі, мілдью винограду, пероноспоріозом огірків, цибулі, буряків та проти багатьох інших захворювань рослин. Ефективний усім стадіях розвитку патогенна. При правильному використанні резистентність у збудників фітофторозу не підвищується, при цьому «Акробат МЦ» пригнічує грибки, які є стійкими та чутливими до феніламідів, тому цей препарат є дуже важливим при захисті картоплі.
Водорозчинні гранули.

Діметоморф
90 г/кг + манкоцеб 600 г/кг

Норми витрати препарату:
20 г розчинити в 4-5 л води – робочого розчину достатньо для обробки 1 сотки.

Механізм дії:
Діючі речовини диметоморф і манкоцеб проникають у тканини, розподіляються по всій рослині, включаючи необроблені частини та запобігають розвитку грибкових інфекцій на поверхні та всередині рослини, що дає тривалий профілактичний та лікувальний ефект.
Диметоморф здатний убити міцелій гриба, що проник у рослину, протягом 2-3 діб після зараження і істотно знизити його спороношення, пригнічуючи формування клітинної стінки спір на всіх стадіях їх розвитку. Манкоцеб пригнічує синтез відразу кількох ферментів у клітинах гриба.

Рекомендації щодо застосування:
Застосовується під час вегетаційного періоду рослин, не більше трьох разів за сезон. Перше обприскування культур профілактичне або якщо захворювання було лише помічено, повторна обробка через два тижні. Востаннє обприскують за місяць до збирання врожаю. Виняток – буряк, його обприскують раз за 50 днів до збирання.