What Are You Looking For?
Your Cart ( 0 )
What Are You Looking For?
Your Cart ( 0 )
Sale

Троянда”Блакитний Ніл”- чайно-гібридна

85.00

-11%

Троянда”Голубий Ніл”, також відома як “Blue Nile”, – це видатний сорт троянди, який був виведений у Франції на основі французького підприємства Жоржа Дельбара. Однією з його найбільших переваг є екзотичний колір пелюсток.

Троянда сорту “Голубий Ніл” або “Blue Nile” належать до чайно-гібридних рослин і призначені для срізки і декоративного вирощування. Рослина утворює прямостоячий кущ з довгими шипами та темно-зеленими глянцевими листками на довгих черешках. Кущ виростає досить компактним, досягаючи висоти від 100 до 150 сантиметрів і розмаху 70-100 сантиметрів. Пагони поточного року мають світло-зелений колір, а багаторічні з часом темнішають, стаючи поступово коричневими. Коренева система куща потужна і глибоко розташована.

Опис

Description

 

Доволі великі густомахрові квіти досягають діаметра 11-12 сантиметрів. Вони мають елегантну форму і ростуть або окремо, або по 2-3 бутона. Окраска складається з 45-60 пелюсток і, незважаючи на назву, не є синьою, а блідо-сиреневою. Цей незвичайний колір залишається протягом всього цвітіння. Аромат у рози “Голубий Ніл” досить яскравий, з перевагою фруктових нот, а також легкого цитрусового аромату.

Серед переваг цього сорту можна відзначити:

  • Високий рівень морозостійкості.
  • Стійкість до більшості захворювань і шкідників.
  • Здатність переносити різкі перепади температур і тимчасовий відсутність поливу.

Серйозних недоліків у цьому сорті практично немає, за винятком наявності шипів, які є характерною рисою багатьох троянд.

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Вид троянд

чайно-гібридні