What Are You Looking For?
Your Cart ( 0 )
What Are You Looking For?
Your Cart ( 0 )
Sale

Троянда “Хай Меджик” – чайно гібридна

80.00

-20%

Троянда “Хай Меджик” – компактний кущ, що досягає висоти всього близько 100 см і ширини до 60 см. Цей кущ має дуже охайний та аккуратний вигляд. Його крепкі стебла часто несуть одиночні квіти, які, хоч і мають приємний аромат, але не надто насичений.

Квіти цієї троянди – це справжнє видовище. Вони мають високий бутон, який переливається від країв до основи у всій палітрі червоного та жовтого відтінків. Ця особливість кольору створює ефект “пляшучого полум’я”. Ці яскраві квіти мають класичну форму та середні розміри, зазвичай не більше 6 см у діаметрі.

Ця троянда відзначається густомахровим типом квітки, де 40 щільних лепестків утворюють бокалоподібний бутон, який тримає форму протягом тривалого часу. Її оранжеві квіти особливо розкішні на тлі темно-зеленої матової листви.

Опис

Description

Троянда “Хай Меджик” – це компактний кущ, що досягає всього близько 100 см висоти. Він має охайний і аккуратний вигляд, не розрастається ширше за 60 см. Квіти на цій троянді зазвичай ростуть окремо на міцних стеблах і мають легкий, майже непомітний аромат.

Пелюстки цих великих бутонів переливаються від країв до основи палітрою відтінків червоного і жовтого, створюючи неперевершений ефект “пляшучого пламені”. Квіти мають класичну форму з оранжевим обрамленням та зазвичай мають середні розміри, їх діаметр зазвичай не перевищує 6 см.

Цей сорт рози відомий своєю густомахровістю, а його пелюстки мають слегка зігнуті червоні краї. Ці бокалоподібні бутона містять 40 густо розташованих пелюстки і довго зберігають свою форму. Оранжеві квіти виглядають надзвичайно розкішно на тлі темно-зеленої матової листви.

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Вид троянд

чайно-гібридні