What Are You Looking For?
Your Cart ( 0 )
What Are You Looking For?
Your Cart ( 0 )

Виноград “Подарок Несветая”-ультраранній

120.00

“Подарок Несветая” – це новий та дуже перспективний сорт винограду з раннім терміном дозрівання, всього 95-105 днів, з можливістю збору врожаю в третій декаді липня. Цей сорт винограду є ще однією високоурожайною розробкою аматорської селекції від Павловського Е.Г. Рослини мають потужний ріст, а грона великі, з масою від 700 до 1200 грамів. Ягоди є м’ясистими, хрусткими і мають яскравий мускатний смак, а також темно-червоний колір. Вони важать від 8 до 12 грамів. Сорт винограду “Подарок Несветая” також відзначається морозостійкістю до -23°C.

Опис

Description

“Подарок Несветая” – це вражаючий сорт винограду, який виділяється своєю надзвичайною перспективністю та раннім терміном дозрівання, всього 95-105 днів. Ви можете отримувати врожай вже з третьої декади липня, що робить цей сорт особливо привабливим для любителів смачного та сочного винограду.

Цей сорт винограду є ще однією високоурожайною розробкою аматорської селекції, створеної Павловським Е.Г. Рослини “Подарок Несветая” мають великі та потужні кущі, що сприяють виростанню сильних і життєздатних рослин. Грона цього сорту вражають своєю крупністю, з масою від 700 до 1200 грамів.

Ягоди цього сорту винограду є справжньою насолодою для смакування. Вони м’ясисті, хрусткі та мають виділяються виразним мускатним смаком. Колір ягід – темно-червоний, який додає їм естетичного вигляду. Вага кожної ягоди становить від 8 до 12 грамів, що робить їх ідеальними для споживання у свіжому вигляді, або ж використання для приготування соків та вин.

“Подарок Несветая” також славиться своєю морозостійкістю, витримуючи температури до -23°C. Цей сорт винограду є надійним і перспективним вибором для садівників та любителів винограду. З ним ви отримаєте солодкий і смачний врожай вже на початку літа, завдяки чому сможете насолоджуватися свіжим виноградом раніше, ніж інші сорти дозріють.

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Колір

Темно-синій

Смак і текстура

З легким мускатом, Мускатний, Соковитий