What Are You Looking For?
Your Cart ( 0 )
What Are You Looking For?
Your Cart ( 0 )

Ожина Роял блек- рання

80.00

Роял блек- вертикально ростуча безшипна ожина раннього сорту з високою урожайністю та великими, чорними ягодами, які мають відмінний смак та приємний аромат. Кущі середнього розміру, висотою 1,5-2,5 метри, відзначаються морозостійкістю та стійкістю до захворювань. Рекомендується для вирощування в Україні на різних ґрунтах та в різних кліматичних умовах.

Опис

Description

Роял блек- це вертикально ростуча безшипна ожина,  раннього терміну дозрівання. Ця сорт характеризується високою урожайністю та може давати до 15 кг з одного куща (близько 10 тонн з гектара). Ягоди цього сорту великі, середньою масою 7-8 грамів, чорні, з характерним блиском, і мають відмінні смакові якості та приємний аромат. Збір врожаю починається з другої половини липня.

Кущ Роял блек виростає середнього розміру з вертикальними безшипними пагонами заввишки від 1,5 до 2,5 метрів. Він має високу морозостійкість і стійкість до захворювань. Цей сорт рекомендується для вирощування в різних регіонах України.

Посадка ожини Роял блек проводиться шпалерним методом, і кущі потребують підв’язки до 1,5 метра. Вони не вимогливі до умов вирощування, але віддають перевагу дренованим та родючим грунтам.

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Тип сорту

Ранній