What Are You Looking For?
Your Cart ( 0 )
What Are You Looking For?
Your Cart ( 0 )
Sale

Сорт полуниці “Білий Швед” -середній

14.00

-7%

Сорт садової суниці “Білий Швед” вражає своєю унікальністю завдяки білим ягодам, які стали справжньою рідкістю серед клубничних сортів. Саме ця рідкість і надає йому статус клубничної екзотики в Україні. На відміну від багатьох інших сортів, “Білий Швед” не є результатом штучного селекціонування; він вже існував у дикій природі Південної Америки, і тільки потім його почали вирощувати на комерційних плантаціях.

Опис

Description

 

Цей сорт клубники відзначається середнім терміном дозрівання і формує компактні кущі з темно-зеленими вертикально розташованими листями. Утворення вусів у нього помірне.

Ягоди “Білого Шведа” вражають своєю красою та правильною конічною формою. Вони мають білу шкірку з ніжно-рожевим відтінком, і середній вага ягоди становить приблизно 20-23 грами, хоча з дотриманням правил вирощування цей показник може суттєво зростати. М’якоть ягоди ніжна і має гармонійний кисло-солодкий смак, який супроводжується приємним ароматом з нотками ананаса або шовковиці. Ягоди вважаються спіліми, коли на них з’являються темно-червоні насіння.

Цей сорт клубники ідеально підходить для людей, які мають алергію на червоний пігмент і ведуть дієтичний спосіб життя. Він також дуже стійкий до зимових морозів, засух та раптових коливань температури. “Білий Швед” також демонструє високу стійкість до основних хвороб і мало цікавить птахів завдяки своєму білому кольору, що залишає їх байдужими до її ягід.

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Тип сорту

середній