What Are You Looking For?
Your Cart ( 0 )
What Are You Looking For?
Your Cart ( 0 )

Виноград Ландиш ( ранній )

100.00

Ландиш – це сорт винограду, який змінив стандарти смаку винограду. Кожен, хто спробував ці ягоди, знайде в них щось особливе. Деякі говорять про відтінок акації, інші про аромат ландишу. Точно можна сказати, що у нього мускатний смак з характерними сортовими нотами.

Опис

Description

 

“Ландиш” став відомим у 2012 році, але тоді мало було відомо про цей сорт. Потрібні були випробування для підтвердження його характеристик, і ціна на посадковий матеріал була досить високою. Проте, як тільки були виявлені відмінні показники якості та стійкості, “Ландыш” почав здобувати популярність серед виноградарів.

Автором цього чуда став відомий народний селекціонер В.В. Загорулько. Для створення цього сорту використовувалися сорти “Талисман” (жіночий квітка) та “Киш-миш лучистий” (чоловічий квітка). В результаті генетичної комбінації “Ландиш” виявився справжньою унікальністю.

Основні характеристики: Сорт дозріває в середньому за 125-135 днів від початку вегетаційного періоду, що відповідає другій декаді серпня. Кущі сильнорослі та потребують формування, оскільки вони ростуть швидко. Грона великі, циліндрично-конічної форми, з вагою від 800 до 1500 грамів. Ягоди також вражають своєю величиною (10-16 грамів), овальною або трохи серцеподібною формою, яскраво-жовтим кольором. М’якоть м’ясиста, соковита, а шкірка плотна, але легко їдяться.

Відзначається особливий смак “Ландиша”. Він поєднує в собі мускатний аромат, солодкість та кислотність. Виноград має високу врожайність, гарно переносить навантаження та має добру морозостійкість до -25°C.

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Колір

Жовтий

Тип сорту

Ранній

Смак і текстура

грушовий, Мускатний, Соковитий