What Are You Looking For?
Your Cart ( 0 )
What Are You Looking For?
Your Cart ( 0 )

Виноград Лівія ( ранній )

100.00

Представляємо вам виноград Лівія – справжній шедевр серед столових сортів. Його величні грона, що складаються з округлих ягід, мають ніжну шкірку і виразний мускатний аромат. Сорт вразить вас не лише своїм смаком, але й раннім терміном дозрівання (105-110 днів) та великим урожаем. Ливія буде ідеальним вибором для центральних і північних регіонів України

Опис

Description

Виноград Лівія – це вишуканий столовий сорт, який був створений завдяки гібридизації сортів Аркадія та Фламінго. Цей виноград відзначається високим врожайними показниками та раннім терміном дозрівання (105-110 днів). Сильнорослий кущ має потужний стовбур. У суцвіттях гарно розвинуті пестики та тичинки. Молодий вже прижившийся пагін має світло-коричневий колір і п’ятилопасті листки. Перший врожай можна зібрати на третій рік після висадки.

Грона Лівії – це великі кластери з середньою масою 800-1200 грамів та довжиною 30-35 см. Ягоди мають круглу форму і діаметр 2,8 см, їхня вага становить 15 грам. Шкірка винограду дуже ніжна, а приємний мускатний аромат надає особливий шарм. Виноград Ливія може зберігатися близько місяця, при цьому не втрачаючи форму та аромат.

Цей сорт також славиться високою стійкістю до захворювань. Морозостійкість становить до -21°C. Для центральних та північних регіонів України рекомендується укривати Ливію на зиму. Обирайте коренесобственні саджанці цього винограду і отримайте врожай надзвичайно смачних ягід, які порадують вас своїм неповторним смаком та ароматом.

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Колір

Жовтий, Рожевий

Смак і текстура

З легким мускатом, Мускатний

Тип сорту

Ранній, Середньоранній